Разумков прокоментував інформацію про підкуп депутатів, які голосують за відставки у ВР

Разумков прокоментував інформацію про підкуп депутатів, які голосують за відставки у ВР

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков має намір звернутися до антикорупційних органів щодо розслідування поширеної ЗМІ інформації про ймовірну купівлю голосів у парламенті за певні відставки.

Про це він заявив під час засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Існують якісь розмови, що хтось комусь пропонує 50, 70, 100 тисяч за деякі відставки. Я не зовсім розумію, в яких кабінетах це відбувається, хто веде такі перемовини, але це точно впливає на діяльність та імідж Верховної Ради... Я майже переконаний, що це не відповідає дійсності, але я хотів би звернутися до антикорупційних органів, щоб вони все ж таки взяли цю інформацію, опрацювали і, сподіваюся, спростували ті дані, про які ми зараз із вами чуємо. Про що я звернуся в тому числі й офіційно, але це прошу врахувати як депутатське звернення”, - сказав Разумков.

Читайте також: Разумков хоче знати, чому законопроєкт про олігархів комітет розглядав під «грифом таємності»

Як повідомлялося, у деяких ЗМІ останнім часом поширюється інформація, що буцімто планується відставка Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради.

Разумков у телеефірі заявив, що не триматиметься за посаду, якщо народні депутати ініціюють його відкликання з посади спікера.

Фото: Донецька ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-