«Слуги народу» не оформлювали поїздку в Трускавець як офіційне відрядження – Верещук

«Слуги народу» не оформлювали поїздку в Трускавець як офіційне відрядження – Верещук

Фото
Укрінформ
Народні депутати із парламентської фракції "Слуга народу" не оформлювали поїздку в Трускавець, під час якої відбудеться засідання політичної сили, як офіційне відрядження.

Про це парламентарій від "СН" Ірина Верещук розповіла біля входу в готель Mirotel, відповідаючи на запитання Укрінформу.

"Ні, не оформлювали відрядження. Нам не говорили про це, по-перше, а по-друге, зараз у нас, як ви знаєте, п'ятниця, тобто у нас виїзна робота з виборцями", — сказала вона.

Депутати біля готелю Mirotel / Фото: Валерія Мацеха, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, парламентська фракція партії "Слуга народу" проведе виїзне засідання фракції у Трускавці 1-2 жовтня. Захід проходитиме у готелі Rixos-Prykarpattya. На території готелю працюватиме медіацентр, де проводитимуться брифінги керівництва, представників партії, фракції, а також запрошених гостей.

Читайте також: Разумков заявив, що не поїде на засідання фракції «Слуга народу» в Трускавець

Зокрема, у засіданні фракції планують взяти участь Президент України Володимир Зеленський та представники Офісу Президента, члени Кабінету Міністрів, голова Служби безпеки України Іван Баканов, Генеральний прокурор Ірина Венедіктова, директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник та інші.

Народні депутати у межах поїздки до Трускавця проживають у готелях Rixos-Prykarpattya, Mirotel, та "Лісова пісня".

Упродовж поточного тижня, 27 вересня – 1 жовтня, народні депутати працюють із виборцями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-