«Слуги народу» на Черкащині  хочуть висунути мера Золотоноші кандидатом у депутати ВР

«Слуги народу» на Черкащині хочуть висунути мера Золотоноші кандидатом у депутати ВР

Укрінформ
Черкаські представники політичної партії “Слуга Народу” рекомендують на проміжних виборах народного депутата України, призначених на 31 жовтня 2021 року, на 197-му виборчому окрузі висунути Віталія Войцехівського.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба “Слуги Народу”.

Зазначається, що про це йшлося на засіданні політичної ради Черкаської обласної організації політичної партії.

“У березні 2021 року Верховна Рада України достроково припинила повноваження народного депутата України Олександра Скічка, обраного два роки тому на позачергових виборах народних депутатів України в одномандатному виборчому окрузі №197. На сьогодні він очолює Черкаську обласну державну адміністрацію. Відтак, ЦВК призначила проміжні вибори народного депутата України у вказаному окрузі”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Зеленський хоче перевести в онлайн всі держпослуги та ввести е-голосування на виборах

Очільник Черкаської обласної державної адміністрації повідомив, що понад 20 тисяч жителів округу поставили свій підпис на підтримку міського голови Золотоноші Войцехівського.

За словами Скічка, Войцехівського знають як досвідченого керівника Золотоніської громади із надзвичайно високим рівнем довіри серед її жителів, адже золотонісці вже втретє довірили йому бути міським головою.

Читайте також: У двох округах стартував виборчий процес на проміжних виборах у Раду

Як повідомляв Укрінформ, Партія “Слуга народу” проведе з’їзд у понеділок, 6 вересня, для того, щоб висунути кандидатів від політсили на проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах № 184 (Херсонська область) та № 197 (Черкаська область).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-