«Слуги» 6 вересня визначаться з кандидатами на проміжні вибори в Раду — депутатка

«Слуги» 6 вересня визначаться з кандидатами на проміжні вибори в Раду — депутатка

Укрінформ
Партія «Слуга народу» проведе з’їзд у понеділок, 6 вересня, для того, щоб висунути кандидатів від політсили на проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах № 184 (Херсонська область) та № 197 (Черкаська область).

Про це у коментарі Укрінформу повідомила заступниця голови партії «СН» Євгенія Кравчук.

«Планується з’їзд 6 вересня ввечері. Це буде невеликий за масштабністю з’їзд, бо пізніше, в листопаді, ми плануємо великий форум депутатів різних рівнів, переважно для місцевого самоврядування. І тоді буде набагато більше учасників. А це з’їзд, власне, для того, щоб ми висунули кандидатів на виборах, які відбудуться в жовтні місяці. Це округ в Херсоні і округ в Черкаській області, щоб наші кандидати брали участь у цих виборах», - розповіла вона.

Кравчук також поінформувала, що 6 вересня також відбудеться спільне засідання політради і ради регіонів партії.

«Там у нас робочі моменти будуть обговорюватися. Власне, якраз починається новий політичний сезон тому доречно буде зібрати обидва органи», - додала депутат.

Читайте також: У двох округах стартував виборчий процес на проміжних виборах у Раду

Як повідомлялося, Центральна виборча комісія призначила на неділю, 31 жовтня, проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах № 184 (Херсонська область) та № 197 (Черкаська область).

Рішення прийнято у зв’язку з тим, що раніше обрані в округах народні депутати були достроково позбавлені мандатів, оскільки народного депутата Ігоря Колихаєва (184-й округ) було обрано Херсонським міським головою на місцевих виборах 2020 року, а народного депутата Олександра Скічка (197-й округ) призначено головою Черкаської ОДА.

1 вересня в одномандатних виборчих округах № 184 та № 197 розпочався виборчий процес проміжних виборів народних депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-