НАЗК запрошує для надання пояснень народного депутата і представників п'ятьох партій

НАЗК запрошує для надання пояснень народного депутата і представників п'ятьох партій

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції запрошує наступного тижня для надання пояснень 14 осіб, серед них - народний депутат і представники 5 партій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НАЗК.

“На наступному тижні Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) запрошує 14 осіб для надання пояснень про можливі порушення вимог Законів України «Про запобігання корупції» та «Про політичні партії в Україні”, - ідеться у повідомленні.

У зв’язку з поданням недостовірних відомостей у декларації запрошуються народний депутат Микола Задорожній та заступник начальника відділу Державної фіскальної служби Герман Андес.

Читайте також: НАЗК перевіряє декларації Тищенка, Беленюка та ще 47 депутатів

Через несвоєчасне подання декларації запрошуються 6 осіб.

Також через невиконання законних вимог (приписів) запрошується одна особа.

Для з’ясування обставин можливих порушень порядку подання фінансової звітності, для надання пояснень запрошуються представники політичних партій: Дмитро Вершинін (Всеукраїнське об’єднання «Демократи» (Демократична партія)»); Ігор Щедрін («Демократична сокира»); Вадим Підгородинський («Українська морська партія Сергія Ківалова»); Петро Симоненко (Комуністична партія України); Ольга Безпалько («Рух справедливості»).

Як повідомляв Укрінформ, НАЗК за тиждень 16-20 серпня направило до суду 50 адміністративних протоколів, зокрема стосовно міського голови і трьох керівників партій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-