Зустріч Зеленського і Байдена тривала близько двох годин

Зустріч Зеленського і Байдена тривала близько двох годин

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський перебував у Білому домі, де зустрічався з Президентом США Джо Байденом, близько двох годин.

Глава української держави покинув резиденцію американського лідера близько 23:15 за київським часом, повідомляє Укрінформ з посиланням на трансляцію наживо з-під Білого дому телеканалу "Україна 24".

Зеленський прибув на зустріч з Байденом о 21-ій годині. Український та американський Президенти на початку зустрічі зробили короткі заяви для преси, після чого пішли на закриті від ЗМІ переговори.

У Білому домі розпочалася зустріч Зеленського й Байдена / Фото: Офіс Президента

"Замість передбаченої графіком години розмова Президентів України та США тривала дві години. Президенти вивели наші відносини на новий рівень. Маємо сильну спільну заяву і багато роботи для мене та державного секретаря США Ентоні Блінкена з її виконання в рамках оновленої Комісії стратегічного партнерства", - написав міністр закордонних справ Дмитро Кулеба у Твіттері.

Читайте також: Байден запевнив у міцному партнерстві між Україною і США

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський перебуває у Вашингтоні з робочим візитом на запрошення Президента США Джозефа Байдена.

Раніше у середу Зеленський поклав вінок до могили Невідомому солдату на Арлінгтонському кладовищі у США, відвідав Музей Голокосту та провів зустріч з представниками великого американського бізнесу.

Крім того, цього дня ще заплановано зустріч з представниками Конгресового українського кокусу та участь у відкритті Українського дому.

Читайте також: Перший день візиту Президента України до США: перспективи співпраці – на $40 млрд

Завершення візиту Глави держави до США заплановане на неділю, 5 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-