Арестович вважає, що Путіну не вигідно зустрічатися із Зеленським

Арестович вважає, що Путіну не вигідно зустрічатися із Зеленським

Укрінформ
Лідеру РФ Володимиру Путіну не вигідно зустрічатися з Президентом України Володимиром Зеленським, тому що йому нічого запропонувати в якості результату даного саміту.

Як передає Укрінформ, таку думку ефірі телеканалу "Дом" української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) Олексій Арестович.

"Путіну невигідно зустрічатися з Зеленським, тому що тоді і народ України, Росії, і особливо окупованої частини Донбасу, і світова спільнота чекатимуть конкретного результату. А якщо результатів не буде, то у виграші буде ініціатор цієї зустрічі, тобто, Президент Зеленський" , — сказав він.

В такому випадку, на думку Арестовича, Президент України в очах усіх постане людиною, яка хотіла миру і робила для цього ініціативні кроки.

Читайте також: Кулеба назвав оптимальний сценарій для можливої зустрічі Зеленського з Путіним

"А Путін виглядатиме "букою і бякою", який не пішов ні на які умови свого візаві, тобто, фактично, буде не тільки тим, хто розпалює конфлікт, а й особою, зацікавленою в його продовженні. Це невигідно для Путіна", — вважає спікер української делегації в ТКГ.

Як повідомляв Укрінформ, 20 квітня 2021 року Зеленський звернувся до Путіна, запропонувавши йому зустрітися «в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна».

Пізніше, 22 квітня, Путін заявив, що готовий у Москві зустрітися з Зеленським, але питання припинення війни на сході України обговорюватиме лише після переговорів української влади з ватажками «ДНР» і «ЛНР».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-