Восени в уряді можливі кадрові перестановки - депутатка

Восени в уряді можливі кадрові перестановки - депутатка

Укрінформ
Заступниця голови фракції "Слуга народу" у Верховній Раді, народний депутат Євгенія Кравчук не виключає, що восени відбудуться кадрові перестановки в Кабінеті Міністрів.

Таку думку вона висловила під час розмови з журналістами у парламенті, передає кореспондент Укрінформу.

"Залишилося кілька днів (до кінця п’ятої парламентської сесії – ред.). Інші кадрові питання виноситися не будуть, тому що там є певна процедура. Восени - я не виключаю. Ви ж бачите, що у нас немає недоторканих міністерств і прізвищ", – зазначила нардеп.

Читайте також: Арахамія не прогнозує ротацій у Кабміні до осені

Як повідомляв Укрінформ, Арсен Аваков подав заяву про відставку з посади міністра внутрішніх справ.

Народні депутати від "Слуги народу" обговорили питання звільнення Авакова на засіданні фракції у вівторок, 13 липня. На засіданні політсили були присутні Президент Володимир Зеленський, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак та Прем‘єр-міністр Денис Шмигаль.

За результатами засідання стало відомо, що головним кандидатом на посаду голови МВС є чинний голова Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський. Він повідомив, що погодився на пропозицію Президента очолити Міністерство внутрішніх справ.

Читайте також: Рада у четвер розгляне відставку Авакова, за нового міністра голосуватимуть у п'ятницю - Арахамія

Голосування за відставку міністра внутрішніх справ Авакова відбудеться у четвер, 15 липня, а призначення кандидата на посаду нового міністра Дениса Монастирського - у п'ятницю, 16 липня.

Поточна п’ята сесія парламенту розпочалася 2 лютого 2021 року, а закінчиться - 23 липня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-