ВР планує «бюджетний» день на 15 грудня, позачергового засідання не буде — депутатка

ВР планує «бюджетний» день на 15 грудня, позачергового засідання не буде — депутатка

Укрінформ
Верховна Рада планує розглянути проєкт Державного бюджету на 2021 рік на пленарному засіданні у вівторок, 15 грудня, позачергову Раду для розгляду цього питання не скликатимуть.

Як передає Укрінформ, про це розповіла заступниця голови парламентської фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук в ефірі телеканалу “Україна 24”.

“Позачергового засідання на цьому тижні не буде, це вже очевидно. Бюджет попередньо в графіку Верховної Ради буде стояти на вівторок, 15 грудня. Я сподіваюся, що оперативно зможе прийняти Верховна Рада, і це не перетвориться на добу обговорень усіх правок”, - сказала депутат.

Кравчук зауважила, що окрім Держбюджету-2021 у Верховної Ради ще є багато завдань на останній пленарний тиждень у грудні.

Читайте також: Бюджет-2021: з підвищенням «мінімалки» доведеться трохи зачекати

“До бюджету, очевидно, будуть стояти для прийняття ще два законопроєкти, які готувала робоча група, які стосуються, власне, яким чином будуть перевірятися декларації суддів Конституційного Суду. Це два законопроєкти, які зареєстровані і мають бути розглянуті наступного пленарного тижня”, - зазначила Кравчук.

Як повідомлялося, 27 листопада законопроєкт "Про Державний бюджет України на 2021 рік" до другого читання надійшов до Верховної Ради.

Кабінет Міністрів 26 листопада схвалив проєкт держбюджету-2021 до другого читання та направив його до Верховної Ради.

Верховна Рада 5 листопада ухвалила в першому читанні законопроєкт про Державний бюджет України на 2021 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-