Після пом'якшення карантину Рада запрацює у стандартному режимі — Разумков

Після пом'якшення карантину Рада запрацює у стандартному режимі — Разумков

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що Верховна Рада повернеться до стандартного режиму роботи після пом'якшення карантину.

Таку думку спікер висловив в ефірі телеканалу "Україна 24" увечері 4 травня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, що як тільки буде пом'якшений карантин, є багато думок з цього приводу, і багато народних депутатів підтримують ініціативу — повернутися до стандартного режиму роботи Верховної Ради, до якого звикли і наші з вами телеглядачі, і, в принципі, Україна. Тобто тижні пленарні, тижні комітетські так звані і робота в регіонах", - сказав Разумков.

Читайте також: Наступне засідання Ради скличуть з ініціативи депутатів 12 травня – Разумков

Він уточнив, що робота в регіонах буде залишатися обмеженою, оскільки проводити великі зустрічі поки що не дозволяє режим карантину.

"Однак, тим не менше, народні депутати продовжували працювати на своїх округах, особливо це стосується мажоритарників. Навіть так звані списочники (народні депутати, які були обрані до ВР за партійними списками - ред.) так само продовжували працювати у своїх містах, регіонах, областях і допомагати чим могли нашим співгромадянам", - зазначив Разумков.

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков 12 березня підписав розпорядження "Про додаткові заходи із попередження виникнення гострої респіраторної хвороби".

Читайте також: Єрмак спрогнозував, коли ухвалять "банківський" закон

Кабінет міністрів 25 березня, запровадив стан надзвичайної ситуації по всій Україні з метою запобігання поширенню Covid-19 - на 30 днів.

Разумков 3 квітня вніс зміни до розпорядження "Про додаткові заходи із попередження виникнення гострої респіраторної хвороби" і продовжив його дію до кінця карантину в Україні.

Сьогодні уряд продовжив карантин до 22 травня, але з 11 травня вводяться полегшення карантинних обмежень.

Читайте також: Україні вдалося уникнути критичного сценарію з COVID-19 - Зеленський

Станом на 4 травня, за даними ЦГЗ, в Україні лабораторно підтверджено 12 331 випадок COVID-19, зокрема 303 летальні, 1619 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 418 нових випадків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-