Стефанчук розповів, як готують до внесення у Раду законопроєкт про референдум

Стефанчук розповів, як готують до внесення у Раду законопроєкт про референдум

Укрінформ
Верховна Рада планує найближчим часом розглянути законопроєкт про всеукраїнський референдум, що є першою ініціативою в рамках напрацювання пакету проєктів законів щодо народовладдя.

Про це завив перший заступник Голови Верховної Ради, представник Президента в парламенті Руслан Стефанчук 3 лютого під час засідання погоджувальної ради парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми провели чергову робочу групу щодо народовладдя, і результатом став найперший проєкт закону про всеукраїнський референдум, який широко обговорюється в першу чергу громадянським суспільством. До розробки проєкту залучені всі провідні громадські організації, які в цьому секторі працюють - і ОПОРА, і РПР, і інші. Я думаю, що найближчим часом ми внесемо його до парламентської зали", - зазначив Стефанчук.

Читайте також: Законопроєкт про референдум ще треба доопрацювати - Стефанчук

Як повідомляв Укрінформ, партія "Слуга народу" готує п'ять законопроєктів, які передбачають запровадження в Україні народовладдя. Це законопроєкти про всеукраїнський та місцевий референдуми, про запровадження законодавчих ініціатив народу, про народне вето. П'ятий законопроєкт передбачає можливість формування народом порядку денного для органів влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-