Аграрний комітет збереться на закрите засідання

Аграрний комітет збереться на закрите засідання

Укрінформ
Члени Комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики вирішили провести засідання 12 грудня у закритому режимі.

Про це повідомив народний депутат Антон Поляков (позафракційний) у Telegram.

"Уранці нардепи від СН проголосували, щоб засідання Аграрного комітету з питань ринку землі таки закрили від громадськості", - написав він.

У цьому зв'язку голова фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія висловив переконання, що проведення засідання комітету у закритому режимі не стане прецедентом, а натомість допоможе депутатам без тиску, в робочому порядку розглядати питання та унеможливить блокування роботи комітету.

«Немає ніякого прецеденту. Ось я, наприклад, у комітеті з питань безпеки, і в нас були засідання в закритому режимі – і нічого страшного не трапилося після цього, тобто, це нормальний процес», - сказав він журналістам у кулуарах парламенту.

Читайте також: Арахамія каже, що перерву в Раді оголосили через ситуацію на аграрному комітеті

Арахамія нагадав, комітет має опрацювати 4700 поправок, а за умови проведення під час засідання комітету «якихось мітингів» узгодження поправок може не відбутися взагалі.

Як повідомляв Укрінформ, 11 грудня після засідання Комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики між народними депутатами минулих скликань - членами партії ВО "Свобода" та чинним депутатом від фракції партії "Слуга народу" Андрієм Богданцем сталася бійка.

Пізніше народний депутат Євгенія Кравчук повідомила, що Богданець після бійки перебуває в лікарні з підозрою на струс мозку.

12 грудня лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок повідомив, що правоохоронці затримали колишнього народного депутата Олексія Кайду за заявою Богданця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-