Бородянський розповів про перетворення, які чекають Мінмолодьспорту

Бородянський розповів про перетворення, які чекають Мінмолодьспорту

Укрінформ
Новопризначений міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський офіційно представився колективу Міністерства молоді та спорту та подякував ексочільнику Ігорю Жданову за оперативне введення у курс справ відомства.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства молоді та спорту України.

«У нас відбулася цивілізована передача повноважень. Ігор Олександрович погодився супроводжувати мене в міністерстві деякий час», - відзначив Бородянський.

Він зазначив, що розпочаті урядом Гройсмана позитивні перетворення будуть продовжені. Особливо це стосується підготовки до участі національної збірної України в Олімпійських іграх-2020 та висвітлення цієї події у вітчизняному медіапросторі.

Окрім того, оскільки відповідно до рішення уряду, функції Мінмолодьспорту будуть передані до новоствореного Міністерства культури, молоді та спорту, Бородянський коротко розповів про майбутні перетворення, які очікують сферу. Зокрема на який засадах створюється відомство, його першочергові завдання та цілі.

У свою чергу Жданов звернувся до колективу Мінмолодьспорту з проханням й надалі відповідально ставитися до своїх обов’язків та забезпечити безперебійне функціонування органу.

Читайте також: Бородянський обіцяє перевірити законність звільнення Ройтбурда

«Ваше перше завдання, забезпечити нормальну оперативну роботу міністерства. Прошу надати всебічну підтримку та допомогу, аби новий міністр найменш без проблем міг приступити до виконання свої повноважень», - сказав Жданов.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада затвердила 29 серпня новий склад Кабінету міністрів. Низку міністерств було скорочено й на їх основі створено нові. Так, ліквідовано міністерства культури, молоді та спорту, інформаційної політики і на їх основі створено Міністерство культури, молоді і спорту.

Фото: dsmsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-