У Зеленського заявляють, що не запускали опитування про розпуск Ради

У Зеленського заявляють, що не запускали опитування про розпуск Ради

Укрінформ
Голосування щодо ініціативи розпуску парламенту було запущено з неофіційних сторінок Зеленського у соцмережах.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Володимира Зеленського, який за попередніми даними лідирує на президентських виборах. Водночас у прес-службі Зеленського закликали користуватися лише офіційною інформацією.

"Офіційна позиція Володимира Зеленського і партії «Слуга народу», а також інформація про діяльність новообраного Президента та представників його команди розміщується на сайті: https://ze2019.com", - ідеться у повідомленні.

Також прес-служба оприлюднила список офіційних сторінок Володимира Зеленського і команди в соцмережах

Водночас на момент публікації цієї інформації за трьома останніми посиланнями було розміщене повідомлення, що таких сторінок не існує.

Також у прес-службі зазначили, що в соціальних мережах створено безліч сторінок нібито «Володимира Зеленського».

"Частина з них створена прихильниками – за що їм безмежна подяка, але є прохання користуватися на них інформацією з офіційних сторінок. Але найбільша частина фейкових сторінок створена з метою дискредитації Володимира Зеленського і його команди. Як от «твіттер з підписками на Кремль і Мєдвєдєва» чи сторінка у Фейсбуці https://www.facebook.com/welovezelenskiy. Це фейки!" - заявили у прес-службі.

Читайте також: Гройсман готовий співпрацювати із Зеленським, якщо не буде ідеологічних розбіжностей

23 квітня ЗМІ повідомили, що на сторінці у Фейсбук "Володимир Зеленський - Слуга народу" запустили опитування щодо дострокового розпуску Верховної Ради України.

Як повідомлялося, в Україні 21 квітня відбулося повторне голосування на чергових виборах Президента України. За результатами опрацьованих ЦВК понад 99% електронних протоколів, Володимир Зеленський набрав 73,22% голосів виборців, Петро Порошенко - 24,46% голосів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-