Україні потрібна солідарність світу у захисті демократичних цінностей - Президент

Україні потрібна солідарність світу у захисті демократичних цінностей - Президент

Укрінформ
Україна, яка продовжує потерпати від російської агресії, потребує солідарності усього вільного світу в захисті демократичних цінностей та гуманності.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко у виступі на міжнародному форумі «Україна пам’ятає, світ визнає», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні ми, українці, як, власне, й інші народи, продовжуємо потерпати від агресії, продовжуємо потерпати від насильства. І нам потрібна єдність і солідарність усього вільного світу у захисті цінностей та гуманності, якими ми так пишаємося після всіх тих жахіть, які вже випадали на долю людства», - сказав Порошенко.

Він також закликав єднатися на захист людяності і підтримати тих, хто сьогодні потребує нашої допомоги, бо це наша нинішня спокута перед тими, кого не змогли уберегти в минулому.

Читайте також: Порошенко: Москва всіляко вивертається, щоб затлумити пам’ять про жертви Голодомору

У цьому контексті Президент поінформував, що на знак увічнення пам’яті жертв Голодомору він підтримав ініціативу про надання гуманітарної допомоги Ємену, Судану та Конго для подолання наслідків голоду і підписав відповідний указ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-