Порошенко: Москва всіляко вивертається, щоб затлумити пам’ять про жертви Голодомору

Порошенко: Москва всіляко вивертається, щоб затлумити пам’ять про жертви Голодомору

Укрінформ
Сучасна Росія замість того, щоб засудити скоєний радянською владою проти українців злочин Голодомору, кинулася з новою силою шматувати українську душу на Донбасі і в Криму.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко у виступі на міжнародному форумі "Україна пам’ятає, світ визнає", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Здавалося б, Кремль мав би скористатися шансом для того, щоб спокутувати вину перед мільйонами, яких жорстко закатувала радянська влада, відмежуватися від радянської влади. Однак Москва нинішня так само всіляко вивертається, щоб затлумити пам’ять про жертви Голодомору. Ба більше, вона з новою силою кинулася шматувати українську душу на Донбасі і в Криму", - сказав Порошенко.

Він акцентував, що сьогодні Україна так само продовжує стикатися з новими людськими трагедіями, спричиненими російською агресією.

"Нашим моральним обов’язком є вписати кожне невинне ім’я в історичну Книгу пам’яті, бо це є та абсолютно необхідна засторога для людства від повторення подібних злочинів", - наголосив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-