Проект Виборчого кодексу зацікавив лише п’ятьох депутатів — ОПОРА

Проект Виборчого кодексу зацікавив лише п’ятьох депутатів — ОПОРА

Укрінформ
На перше після завершення парламентських канікул засідання робочої групи Комітету з питань правової політики із напрацювання до другого читання проекту Виборчого кодексу прийшли тільки 5 народних депутатів із 24.

Про це йдеться в повідомленні ОПОРИ у Twitter.

"На перше після парламентських канікул засідання робочої групи з розгляду Виборчого кодексу прийшли 5 народних депутатів: Олександр Черненко, Олена Бойко, Ігор Попов, Андрій Іллєнко, Наталія Новак, помічники народних депутатів, представники громадськості", - зазначає ОПОРА.

Як повідомлялося, Голова Верховної Ради Андрій Парубій прогнозує, що депутати перейдуть до розгляду Виборчого кодексу у другому читанні у жовтні. За його словами з огляду на велику кількість правок до законопроекту його розгляд може зайняти один або два пленарних тижні.

Читайте також: БПП сподівається, що Рада оновить склад Центрвиборчкому найближчим часом

У липні спікер наголосив, що всього до законопроекту подано 4500 депутатських поправок.

7 листопада 2017 року ВР ухвалила в першому читанні проект Виборчого кодексу, що передбачає запровадження пропорційної виборчої системи з відкритими партійними списками на виборах до Ради, а також зміну виборчої системи на місцевих виборах (№ 3112-1).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-