Холодницький прийде на допит у ГПУ 3 квітня

Холодницький прийде на допит у ГПУ 3 квітня

Укрінформ
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький 3 квітня прийде на допит до Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури.

Про це він повідомив під час брифінгу, передає Укрінформ.

"3 квітня мене викликають на допит у цей Департамент. Я піду на нього і дам усі покази. Я ні від кого не ховаюся і нікуди не збираюся тікати", - сказав очільник САП.

Він додав, що Департамент з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ за підтримки НАБУ і встановив у його кабінеті пристрій для прослуховування.

Як повідомлялося, керівник САП Назар Холодницький не з'явився у п'ятницю на виклик слідчого Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ для надання зразків свого голосу.

Раніше в коментарі Укрінформу Холодницький підтвердив інформацію про виявлення у своєму кабінеті пристрою, схожого на такий, що застосовується для прихованого прослуховування.

Він також застеріг, що записи, які приховано велися у його кабінеті, можуть бути використані для спекуляцій проти нього.

Читайте також: Холодницький вимагає оприлюднити всі записи з його кабінету

Керівник Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури Володимир Гуцуляк повідомив Укрінформу, що його підрозділ уже півроку розслідує кримінальну справу, в якій фігурує Холодницький.

 30 березня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що подав скаргу до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів (КДКП), в якій просить звільнити свого заступника - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-