Холодницький не виключає маніпуляцій зі змістом

Холодницький не виключає маніпуляцій зі змістом "прослушки"

Укрінформ
Керівник САП Назар Холодницький застерігає, що записи, які приховано велися у його кабінеті, можуть бути використані для спекуляцій проти нього.

Про це він заявив у четвер журналістам у Брюсселі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Записи я ще не чув, але якщо це мій кабінет, я знаю, що там відбувається. Єдине, я не виключаю, що можуть бути спекуляції з тими чи іншими словами. Адже треба слухати все у комплексі. А коли видерти слово із контексту і сказати – ось! Або, враховуючи, що є багато інтерв'ю, то можна багато слів домалювати, а потім розказувати те, чого не було", - заявив керівник САП.

Холодницький висловив упевненість, що належність "жучка", виявленого у його кабінеті, рано чи пізно обов’язково буде встановлена.

Він зазначив, що між детективами НАБУ і прокурорами САП можуть виникати дискусії під час підготовки матеріалів слідства до передачі до суду, але це не є свідченням якихось непорозумінь.

"Мої особисті підписи стоять під багатьма підозрами щодо дуже відомих впливових людей. Багато хто з них дуже зрадів би, якби Холодницького не стало на цій посаді", - зауважив керівник САП.

Холодницький вкотре наголосив, що про жодну його відставку не йдеться.

У свою чергу, директор НАБУ Артем Ситник зауважив, що немає інших коментарів щодо ситуації із негласним прослуховуванням кабінету Холодницького, ніж були озвучені напередодні.

Читайте також: Холодницький прокоментував "жучки" у кабінеті та свою "відставку"

Як повідомляв Укрінформ, напередодні директор Національного антикорупційного бюро України Ситник заявив, що повідомлення деяких ЗМІ про нібито виявлення в кабінеті керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Холодницького негласного прослуховування є викривленою інформацією.

Раніше деякі ЗМІ повідомляли з посиланням на джерела, що НАБУ і Генпрокуратура кілька тижнів прослуховували кабінет керівника САП Холодницького. Зазначалося, що обладнання для прослуховування в кабінеті Холодницького було встановлено співробітниками Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом департаменту розслідувань у сфері держслужби і держвласності Генпрокуратури і з санкції суду. За даними ЗМІ, обладнання для прослуховування нібито було встановлено в акваріумі в кабінеті керівника САП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-