Холодницький не з'явився на виклик для надання зразка голосу - ГПУ

Холодницький не з'явився на виклик для надання зразка голосу - ГПУ

Укрінформ
Керівник САП Назар Холодницький не з'явився у п'ятницю на виклик слідчого Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ для надання зразків свого голосу.

Про це повідомив у коментарі Укрінформу керівник департаменту Володимир Гуцуляк.

"Слідчий Департаменту розслідування у сфері економіки викликав Холодницького для надання зразків голосу, однак він не з'явився на 10 годину", - сказав він.

Гуцуляк додав, що у разі неявки Холодницького на повторний виклик до нього буде застосовано привід.

Як повідомлялося, керівник САП у коментарі Укрінформу, підтвердив інформацію про виявлення у своєму кабінеті пристрою, схожого на той, що застосовується для приховуваного прослуховування.

Він також застеріг, що записи, які приховано велися у його кабінеті, можуть бути використані для спекуляцій проти нього.

Читайте також: Ситник невдовзі оприлюднить позицію НАБУ щодо "справи Холодницького"

Раніше деякі ЗМІ повідомляли з посиланням на джерела, що НАБУ і Генпрокуратура кілька тижнів прослуховували кабінет керівника САП Холодницького. Зазначалося, що обладнання для прослуховування в кабінеті Холодницького було встановлено співробітниками Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом департаменту розслідувань у сфері держслужби і держвласності Генпрокуратури і з санкції суду. За даними ЗМІ, обладнання для прослуховування нібито було встановлено в акваріумі в кабінеті керівника САП.

Згодом генеральний прокурор Юрій Луценко підтвердив, що Холодницького прослуховували в його робочому кабінеті.

У свою чергу директор НАБУ Артем Ситник повідомив, що офіційна позиція відомства про ситуацію з прослуховуванням керівника САП з'явиться найближчим часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-