Мін'юст сказав, коли передасть НАЗК реєстр корупціонерів

Мін'юст сказав, коли передасть НАЗК реєстр корупціонерів

Укрінформ
Міністерство юстиції передасть в управління НАЗК Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні, коли в НАЗК будуть готові його прийняти.

Про це заявив журналістам у четвер в Херсоні після прес-конференції в Головному територіальному управлінні юстиції в Херсонській області заступник міністра юстиції України Сергій Петухов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми маємо передати цей реєстр в управління НАЗК, коли вони будуть готові його прийняти. Ми їм його передамо, я не бачу в цьому ніякої проблеми. Реєстр працює, питання просто в тому, хто його адмініструє. Це має бути НАЗК", - розповів Петухов.

Разом з тим, Петухов зазначив, що "вони (НАЗК - ред.) зараз не справляються навіть з тим обсягом роботи, який є". На думку заступника міністра юстиції, у НАЗК наразі "здається, не зовсім організаційно готові" адмініструвати даний реєстр.

Читайте також: Народний депутат Микитась "забув" у декларації спадщину на 35 мільйонів

Як заявив Петухов, на даний час у цьому реєстрі вже достатньо багато імен. "Інформація з Національної поліції автоматично розсилається до Міністерства юстиції, ми вносимо їх у цей список людей, і вони мають обмеження на заняття певних посад, здійснення певної публічної діяльності", - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-