Ляшко закликає Попова скласти мандат

Ляшко закликає Попова скласти мандат

Укрінформ
Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко вважає, що його колега Ігор Попов повинен скласти депутатський мандат через пограбування магазину його сином.

Про це він заявив у Facebook.

"Я щиро співчуваю моєму колезі Игорю Попову, але в ситуації, яка склалася, вважаю, що він повинен скласти депутатський мандат, який отримав за списком "Радикальної партії". Переконаний, що зараз Ігорю треба не за депутатський мандат триматися, а зайнятися вихованням власного сина, щоб він більше не завдавав горя ні батькам, ні людям", - написав Ляшко.

При цьому він додав, що "чекає від Ігоря мужності прийняти не просте, але політично відповідальне рішення перед своєю сім'єю, командою і суспільством".

Як повідомлялося, син депутата Ігоря Попова Богдан і його спільник були затримані за підозрою в пограбуванні магазину в Києві на Оболоні. За інформацією поліції, погрожуючи продавцям і відвідувачам зброєю, зловмисники забрали з каси 2500 грн.

Прокуратура оголосила затриманим про підозру у скоєнні злочину, кваліфікованого за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій).

Читайте також: Сина Попова відправили під домашній арешт

29 листопада Оболонський районний суд Києва обрав для сина народного депутата Ігоря Попова - 14-річного Богдана Попова, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-