Сина Попова відправили під домашній арешт

Сина Попова відправили під домашній арешт

Фото
Укрінформ
Оболонський районний суд Києва обрав для сина народного депутата Ігоря Попова - 14-річного Богдана Попова, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Відповідне рішення ухвалила слідчий суддя Людмила Шестаковська, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дослідивши всі матеріали справи, суд дійшов висновку, що підозрюваному слід обрати запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту строком на 2 місяці - до 29 січня 2018 року" - сказала суддя.

Крім того, суд заборонив підозрюваному залишати місце перебування та зобов'язав прибувати за першим викликом слідства.

Зазначена ухвала може бути оскаржена протягом 5 днів в Апеляційному суді Києва.

Читайте також: Депутат Попов у суді: Син визнав провину, проситиму домашній арешт

У свою чергу депутат Попов у коментарі журналістам після судового засідання повідомив, що цей час збирається провести разом із сином і надолужити недоліки в його вихованні. Він також зазначив, що сина чекає важка розмова з ним і що він збирається допомагати йому у навчанні, оскільки син позбавлений можливості протягом двох місяців ходити до гімназії.

Попов також запевнив, що збирається компенсувати завдані збитки власникам магазину "Святковий" та усім постраждалим особам, не очікуючи відповідного рішення суду.

Він також сказав, що не подаватиме апеляцію на дану ухвалу суду.

Суд обирає запобіжний захід сину Ігоря Попова / Фото: Овсяннікова Юлія. Укрінформ

Як повідомлялося, за даними правоохоронців, 26 листопада двоє хлопців віком 14 та 15 років увірвалися до магазину та, погрожуючи продавцю зброєю, заволоділи сумою у розмірі 2500 гривень. Неповнолітніх затримали "на гарячому". У них вилучили предмет, схожий на пістолет, чорні балаклави та рукавички чорного кольору.

Пізніше з'ясувалося, що одним із затриманих є 14-річний Богдан Попов - син народного депутата від Радикальної партії Ігоря Попова.

Прокуратура повідомила двом підліткам про підозру у розбійному нападі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-