Клімкін запевняє, що в Лондоні не буде чергового

Клімкін запевняє, що в Лондоні не буде чергового "Road Show" українських реформ

Укрінформ
Міжнародна конференція з питань реформ в Україні - Ukraine Reform Conference, яка відбудеться 6 липня у Лондоні, підсумує початковий етап реформ у нашій державі і матиме практичні виміри для переходу до наступної стадії.

Про це міністр закордонних справ України Павло Клімкін написав в авторській колонці "Чому ми їдемо до Лондона говорити про реформи?" на "Європейській правді".

"Можу відразу зазначити: помиляються ті, хто думають, що це буде чергове "Road Show" українських реформ, тобто розповідь про те, що ми хочемо колись зробити... Нинішню конференцію можна вважати знаковим моментом в історії сучасної України. У певному розумінні ми підійшли до завершення початкового етапу реформ. Безвізовий режим України з ЄС і фіналізація Угоди про асоціацію України є ключовими зовнішньополітичними маркерами цього періоду. Тепер ми переходимо до наступної стадії", - написав Клімкін.

Читайте також: Клімкін анонсував телефонну конференцію у «нормандському форматі»

Він зазначив, що Лондонська конференція має три практичні виміри: по-перше, це нагода чесно, на очах у міжнародного співтовариства і разом з ним, підбити підсумки українських реформ, по-друге, це – нова платформа для налагодження практичної взаємодії з нашими партнерами, по-третє - це захід, спрямований на проектування нашого спільного майбутнього.

Клімкін зауважив, що іноземним інвесторам немає сенсу розповідати про наші наміри.

"Вони хочуть бачити результати. На цьому шляху нам вкрай необхідна допомога партнерів. І під час Лондонської конференції ми її отримаємо. Більше того, цей захід стане постійним. І я радий, що мій данський колега Андерс Самуельсен погодився провести наступну конференцію в Копенгагені", - резюмував міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-