Клімкін подякував США за підтримку України

Клімкін подякував США за підтримку України

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін подякував США за підтримку суверенітету Української держави та закликав до подальшої військово-технічної допомоги Україні.

Про це йшлося під час зустрічі міністра закордонних справ з радником президента США з питань національної безпеки генерал-лейтенантом Гербертом Раймондом МакМастером, повідомляє прес-служба МЗС.

"Міністр закордонних справ України Павло Клімкін в ході зустрічі подякував американській стороні за підтримку територіальної цілісності та суверенітету України у контексті боротьби проти агресії РФ, та закликав до подальшої військово-технічної допомоги Україні", - йдеться у повідомленні. 

Клімкін висловив сподівання, що досвід, який генерал-лейтенант МакМастер здобув під час вивчення стратегії гібридної війни РФ в Україні на доручення командування армії США, дає йому можливість повною мірою зрозуміти виклики, з якими стикається Україна. 

Міністр також наголосив на необхідності подальшого поглиблення українсько-американського безпекового співробітництва у вимірах, які становлять спільний інтерес. 

Співрозмовники обговорили можливості розвитку домовленостей, досягнутих під час телефонної розмови Президента України Петра Порошенка та Президента США Дональда Трампа 5 лютого 2017 року, та з цією метою продовження діалогу з Адміністрацією США на усіх рівнях.

Фото:  МЗС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-