"Рупор" Росії в ООН: Не бачимо порушень у визнанні "паспортів "Л/ДНР"

Укрінформ
Російське керівництво не бачить жодних порушень міжнародних зобов'язань у своєму рішенні визнати "паспорти "Л/ДНР" законними, заявивши водночас про загрозу "замороження" конфлікту на Донбасі.

З відповідною заявою виступив у вівторок під час засідання РБ ООН перший заступник глави постійного представництва Росії при ООН Петро Ільїчов, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Що стосується звинувачень, що російське рішення про визнання документів "ДНР/ЛНР" нібито протирічить Мінським домовленостям, нагадаю, що це рішення не протирічить жодним міжнародним зобов'язанням нашої країни", - заявив російський дипломат.

Він зауважив, що це рішення було прийняте Кремлем нібито "в інтересах людей для реалізації їхніх прав і свобод в умовах". При цьому представник РФ традиційно звинуватив український уряд у тому, що той "здається, добивається протилежного".

Водночас, Ільїчов цинічно заявив про недопустимість зриву Мінських угод.

"Потрібно забезпечити виконання тих домовленостей, які досягнуті в рамках переговорного процесу, в тому числі на рівні лідерів "Нормандського квартету". В іншому випадку конфлікт загрожує стати замороженим", - наголосив російський дипломат.

Фото: russiaun.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-