Москаль назвав Мукачеве «гарячою точкою»

Москаль назвав Мукачеве «гарячою точкою»

Укрінформ
Голова Закарпатської облдержадміністрації назвав Мукачеве «містом, яке постійно штормить від бандитських розбірок та протестів» й звинуватив у цьому місцеву владу, яку очолює Андрій Балога, син народногого депутата Віктора Балоги, лідера партії "Єдиний центр".

Про це повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

"Стільки потрясінь, як у Мукачеві, немає в жодному місті Закарпаття", – заявляє Москаль, додаючи, що "усе це – прямий результат некомпетентності Мукачівської влади, а не наслідки недопрацювань центральної чи обласної влади".

«Я хочу нагадати, що вся повнота влади в Мукачеві належить «Єдиному центру». Так звана всеукраїнська партія повністю контролює місто, у результаті чого воно стало найгарячішою точкою Закарпаття», - стверджує Москаль.

"Влітку минулого року це місто прогриміло на всю Європу через стрілянину з використанням гранатометів та крупнокаліберних кулеметів. Однак навіть із цієї резонансної події міська влада не зробила належних висновків: Мукачеве й далі перманентно «штормить», тут постійні скандали, акції протесту, вогнища соціальної напруги чи бандитські розбірки», - зазначив очільник області.

Він також нагадав, що ще з минулого року в Мукачеві триває скандал зі спробою ліквідувати дитячі заклади – шкільний екоцентр, станцію юних техніків і центр туризму, краєзнавства та спорту. "Усі заклади працюють ще з радянських часів (двом із них понад 50 років), проте навіть у голодні 90-ті їх ніхто не думав закривати", - каже Москаль.

Пригадав він Балогам і недавній конфлікт довкола приміщення "Русинського дому». «Спочатку міська влада старанно леліяла «русинов» і використовувала їх у своїх фінансово-політичних оборудках, а тепер просто кинула через коліно, чим спровокувала акції протесту», - пояснює голова Закарпатської ОДА.

"Після нового року Мукачеве знову прогриміло на всю Україну – місцева влада вперто відмовляється фінансувати профтехучилища. Без стипендій та зарплат уже третій місяць залишаються колективи в понад 2,5 тисяч чоловік.

І ось тепер – знову гучна кримінальна розбірка із застосуванням вогнепальної зброї й смертельним результатом. Не помогла й муніципальна поліція, яку відкрили тут із помпою й обіцянками, що в місті стане безпечніше», - додав Москаль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-