Львівський оборонний кластер передав спеціалізовані бронежилети медикам Києва

Львівський оборонний кластер передав спеціалізовані бронежилети медикам Києва

Фото
Укрінформ
Львівський оборонний кластер виготовив 3000 бронежилетів для медиків України. Першу партію вже отримали бригади екстреної медичної допомоги Києва.

Про це повідомляє у Фейсбуці Львівський оборонний кластер, передає Укрінформ. 

«Перша передача — спеціалізовані бронежилети для бригад екстреної медичної допомоги та медицини катастроф КНП "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва". Евакуація поранених із східних регіонів, з гарячих точок, у тому числі й з передової боїв - це робота, яку здійснюють бригади медзакладу щоденно й цілодобово», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загалом у рамках проєкту медикам буде передано 3000 спеціальних бронежилетів.

Львівський оборонний кластер передав спеціалізовані бронежилети медикам Києва / Львівський оборонний кластер

Протиуламкові бронежилети для медиків розроблені Львівським оборонним кластером та Харківським заводом засобів індивідуального захисту разом із медиками швидкої допомоги. Вироби сертифіковані та передаються медикам безкоштовно.

Читайте також: Львівський оборонний кластер передав 500 бронежилетів бійцям, які обороняють Бахмут

Проєкт реалізується завдяки неприбутковій організації The Renew Democracy Initiative, яка виступила партнером. Компанії Датагруп та Nova Poshta Humanitarian також фінансово підтримали проєкт.

Як повідомляв Укрінформ, у Львові з перших днів повномасштабного вторгнення утворився новий волонтерський проєкт – Львівський оборонний кластер (ЛОК). Його основна мета – безкоштовно забезпечити українців добротними бронежилетами. Заради цього об’єдналися фахівці, бізнесмени, волонтери та донатори. Наразі бронежилети зі Львова передають не лише захисникам, а й ДСНС, пресі, медикам, комунальникам, а нещодавно перші партії бронежилетів для евакуації дітей отримала Національна поліція.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-