Львівський оборонний кластер передав 500 бронежилетів бійцям, які обороняють Бахмут

Львівський оборонний кластер передав 500 бронежилетів бійцям, які обороняють Бахмут

Фото
Укрінформ
Львівський оборонний кластер (ЛОК) передав 500 бронежилетів військовим з 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу, які стоять на захисті Бахмута.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА, передає Укрінформ.

«Команда ЛОК планувала передати ці 500 бронежилетів ще на Різдво за Григоріанським календарем (25 грудня), однак через логістичні питання передачу довелось відкласти. Нещодавно амуніцію таки отримали військові 28-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, які продовжують обороняти місто Бахмут від спроб російських загарбників захопити місто», - йдеться у повідомленні.

Загалом Львівський оборонний кластер уже передав понад 85 тисяч бронежилетів для захисників на передову. ЛОК активно співпрацює з Львівською ОВА, долучається до багатьох ініціатив, зокрема укомплектовує амуніцією автомобілі, які відправляють на передову зі Львівщини в межах ініціативи «1000 автомобілів свободи».

Як повідомляв Укрінформ, у Львові з перших днів повномасштабного вторгнення утворився новий волонтерський проєкт – Львівський оборонний кластер (ЛОК). Його основна мета – безкоштовно забезпечити українців добротними бронежилетами. Заради цього об’єдналися фахівці, бізнесмени, волонтери та донатори. Наразі бронежилети зі Львова передають не лише захисникам, а й ДСНС, пресі, медикам, комунальникам, а нещодавно перші партії бронежилетів для евакуації дітей отримала Національна поліція.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-