Оборонці Києва на півночі тренуються знищувати ворожі колони

Оборонці Києва на півночі тренуються знищувати ворожі колони

Фото
Укрінформ
На північному кордоні тривають навчання управління 120-ї бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України і підпорядкованих підрозділів у складі угруповання сил і засобів оборони Києва.

Як передає Укрінформ, про це командувач угруповання сил та засобів оборони Києва генерал-лейтенант Олександр Павлюк повідомив у Телеграмі.

За його словами, “під час практичних дій в обстановці, максимально наближеній до бойової, особовий склад навчався вести розвідку та оборонний бій, виявляти та знищувати колони противника, протидіяти диверсійно-розвідувальним групам”.

Читайте також: Мінні поля й інші пастки не дадуть ворогу піти далі білоруського кордону - командувач оборони Києва

“Крім того, стрілецькими підрозділами відпрацьовувалась тактика контрнаступальних дій для повернення та утримання умовно втрачених позицій, злагодженість стрілецьких підрозділів та артилерії”, - зазначив Павлюк.

Як повідомляв Укрінформ, голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко заявив, що наразі не фіксується створення наступальних угруповань на території білорусі, у січні навряд чи війська об’єднаної союзної держави рф та рб будуть спроможні здійснити повторний наступ на Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-