У школах Києва не планують продовжувати навчання на літо

У школах Києва не планують продовжувати навчання на літо

Укрінформ
Цього навчального року в Києві освітній процес не припинявся, не продовжувалися канікули та не зменшувалася кількість навчальних днів, тому продовжувати навчальний процес на літо немає потреби.

Про це повідомили у Департаменті освіти та науки КМДА у відповідь на інформаційний запит Укрінформу.

"Цього навчального року в Києві освітній процес не припинявся, не збільшувалися канікули, не зменшувалася кількість навчальних днів. Увесь 2020/2021 навчальний рік заклади освіти Києва працювали за власними розробленими індивідуальними моделями: в очному, дистанційному та змішаному форматах залежно від епідемічної ситуації як у місті в цілому, так і в кожному конкретному закладі/класі", - повідомили у департаменті.

Читайте також: Київ послаблює карантин

Зазначається, що програми у закладах освіти з навчальних предметів виконано, тому продовжувати навчання понад схвалену педагогічними радами структуру навчального року немає потреби.

Як повідомляв Укрінформ, раніше в МОН заявили, що школи в деяких регіонах можуть продовжити навчання в червні через канікули, які були у зв'язку з епідемічною ситуацією. Рішення про це ухвалює педрада та директор навчального закладу, оскільки, згідно із законодавством, навчальний заклад самостійно ухвалює рішення стосовно режиму роботи, оголошення канікул тощо.

Читайте також: Києву дозволили вийти з «червоної» зони 1 травня

У Києві з 5 травня поновлять навчальний процес у закладах середньої та дошкільної освіти, вищих навчальних закладах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-