Київ виконає рішення уряду про карантин вихідного дня - радник Кличка

Київ виконає рішення уряду про карантин вихідного дня - радник Кличка

Укрінформ
Київ, як і решта міст України, має виконувати рішення уряду про карантин вихідного дня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіційний портал Києва із посиланням на радника Київського міського голови, секретаря Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Володимира Бондаренка.

«Постанова Кабміну, якою запроваджено ці додаткові обмеження, є нормою прямої дії і обов’язкова для виконання, погоджуємось ми концептуально із підходом уряду, чи ні. Отже, з опівночі суботи у Києві почне діяти низка визначених урядом обмежень. За дотриманням їх мають слідкувати правоохоронні органи», – сказав Бондаренко.

Читайте також: Шмигаль - про карантин: Рішення уряду мають виконувати всі мери й голови ОДА

Він зазначив, що постанова має однаково працювати для усіх без винятку суб’єктів.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів 11 листопада вніс зміни до постанови № 641, якими запровадив карантин вихідного дня.

Передбачено, що у вихідні дні з 00 годин суботи до 00 годин понеділка будуть дозволені надання фінансових послуг, робота фінансових установ, діяльність інкасації, операторів поштового зв'язку, робота установ медичної та ветеринарної практики, продовольчих магазинів, АЗС та СТО.

У вихідні не працюватимуть заклади культури, заборонено роботу закладів громадського харчування, ТРЦ. За словами міністра охорони здоров'я Максима Степанова, це рішення діятиме три тижні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-