У Верховній Раді розгорнули експозицію

У Верховній Раді розгорнули експозицію "Артвізитівка Києва"

Фото
Укрінформ
У кулуарах Верховної Ради розгорнуто виставку "Артвізитівка Києва" -  авторський культурно-мистецький проект, що є результатом роботи минулорічного пленеру художників з різних міст України.

Про це повідомляється на офіційному сайті парламенту. 

"Роботи митців, які долучились до проекту "Артвізитівка Києва", нагадують про знакові місця древнього Києва. Проект зібрав талановитих художників з усієї України з активною життєвою позицією, своїми роботами митці закликають до збереження культурної спадщини, що може зникнути в урбаністичній забудові міста", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, виставка реалізовується впродовж багатьох років у межах проектів "Артвізитівка України" та "Артвізитівка міст та регіонів України" громадськими організаціями та митцями. Організатор експозиції - Громадська організація "Жінки майбутнього".

Читайте також: У Хорватії презентували українське народне вбрання

З художнім портретом Києва народні депутати, представники засобів масової інформації та гості парламенту можуть ознайомитися до 13 липня 2018 року в кулуарах третього поверху будинку Верховної Ради України (вул. М. Грушевського, 5). Вхід за картками акредитації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-