У Криму свідка викрадення Аділова дві години тримали у відділку

У Криму свідка викрадення Аділова дві години тримали у відділку

Укрінформ
В окупованому Криму Рустема Муедінова, який прийшов в поліцію заявити про викрадення з-під будівлі так званого Верховного суду активіста Беляла Аділова, тримали у відділку дві години і намагалися взяти в нього відбитки пальців.

Про це повідомляє КримSOS.

"Рустема Муедінова, свідка затримання і знайомого Бєляла Аділова, близько двох годин утримували в Залізничному райвідділі поліції Сімферополя... Відразу після викрадення Муедінов відправився в найближчий ОВС написати заяву про викрадення Аділова. У відділенні у Муедінова уточнили особисті дані, після чого спробували зняти відбитки пальців і переписати номери з телефонної книги", - йдеться у повідомленні.

Як пояснив сам Муедінов, капітан поліції, що проводив проводив опитування, взяв особисті дані – про місце роботи, проживання. Щодо відбитків та номерів з телефонної книги працівники поліції стверджували, що це - стандартна процедура, яку всі повинні проходити.

"Але в цей момент мені зателефонував юрист і сказав, що це не обов'язково", – розповів Муедінов.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в Сімферополі люди в камуфльованому одязі та в масках затримали кримськотатарського активіста Беляла Аділова та, ігноруючи прохання свідків показати документи, вивезли його в мікроавтобусі. За інформацією адвоката Еміля Курбедінова, Аділову інкримінують застосування насильства або погрози щодо представника влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-