Цьогоріч уряд виділяє понад ₴40 мільярдів на допомогу українським підприємцям - Шмигаль

Цьогоріч уряд виділяє понад ₴40 мільярдів на допомогу українським підприємцям - Шмигаль

Укрінформ
Цього року з державного бюджету на стимулювання економічної активності та допомогу українським підприємцям уряд виділяє понад 40 млрд грн.

Про це у Телеграмі повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, передає Укрінформ.

За його словами, на нараді з Міністерством економіки, Міністерством фінансів, народними депутатами, представниками Офісу Президента була обговорена підготовка нових заходів для підтримки українських виробників.

Шмигаль зауважив, що купівля українських товарів — це робочі місця, податки у бюджет, а отже — посилення армії та внесок кожного в перемогу.

"Інвестуємо у створення нових МСБ через грантову програму єРобота. Розширюємо пільгове кредитування. Створюємо нові індустріальні парки. Запускаємо більше проєктів страхування інвестицій від воєнних ризиків. Будуємо нову експортно-орієнтовану економіку", - зазначив Прем’єр-міністр.

Читайте також: ЄС і Німеччина нададуть €1 мільйон українським підприємцям

Як повідомляв Укрінформ, уряд домовляється про нові зони вільної торгівлі та безмитний доступ українських товарів у різні країни, зокрема, стратегічним завданням є закріпити повністю вільний режим торгівлі між Україною та Європейським Союзом в Угоді про асоціацію.

Фото: Денис Шмигаль / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-