Україна розраховує на збереження нульового мита на українські товари – Мінекономіки

Україна розраховує на збереження нульового мита на українські товари – Мінекономіки

Укрінформ
Україна розраховує, що нульові митні ставки на українські товари зберігатимуться не лише рік, але і в подальшому.

Як повідомляє Урядовий портал, таке сподівання висловила перший віцепрем'єр-міністр – міністр економіки Юлія Свириденко під час Бізнес-форуму з відновлення України, який відбувся в Роттердамі, передає Укрінформ.

У рамках зустрічі з міністром зовнішньої торгівлі та співпраці з питань розвитку Нідерландів Лісьє Схрейнемахер міністр економіки України підкреслила важливість надання Україні статусу держави-кандидата в члени ЄС. Оскільки це відіграватиме ключову роль в майбутній відбудові нашої держави та визначить її стратегію розвитку.

“Доступ українських товарів до ринку Євросоюзу допоможе компенсувати ті втрати, які зазнала наша торгівля через війну та блокаду росіянами українських портів. Ми вдячні Європейському Союзу за рішення в цьому напрямку. І розраховуємо, що нульові митні ставки на українські товари будуть зберігатися не лише рік, але і надалі”, – підкреслила Свириденко.

Читайте також: Польща розширила можливості страхування ризиків у торгівлі з Україною

Як повідомляв Укрінформ, в Роттердамі 17 червня відбувся одноденний Бізнес-форум з відновлення України . У заході взяли участь понад 250 гостей громадського та бізнес-секторів Королівства Нідерланди, іноземного бізнесу, українські та нідерландські асоціації в сферах агропромислового комплексу, енергетики, медицини, ІТ сфери.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-