Зеленський закликав естонських інвесторів активніше долучатися до проєктів в Україні

Зеленський закликав естонських інвесторів активніше долучатися до проєктів в Україні

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський запросив естонських інвесторів брати більш активну участь в енергетичних та інфраструктурних проєктах та розвитку ІТ-сфери в Україні.

Про це він заявив під час брифінгу після зустрічі з Президентом Естонії Аларом Карісом, передає кореспондент Укрінформу.

“Ми погодилися, що внеском у зміцнення стійкості України стане збільшення присутності естонського бізнесу й інвестицій в Україні, зацікавленість в їх нарощуванні обопільно. Тому я запрошую естонських інвесторів брати більш активну участь в енергетичних, інфраструктурних проєктах та розвитку ІТ-сфери в Україні”, - сказав глава держави.

За словами Зеленського, він і Каріс на зустрічі також обговорили питання розширення взаємодії у цифровій сфері і залучення естонських інвесторів в Україну, українського Фонду фондів.

Читайте також: Зеленський закликає інвесторів в Україну: Якщо боїтесь, відкрийте нам дешеві гроші

Він уточнив, що сторони також домовилися поглибити взаємодію у питаннях кібербезпеки.

“Маємо багато інших важливих перспективних напрямів, для поглибленої співпраці. Україна та Естонія мають усі шанси, а головне — чітке бачення і бажання вивести двосторонні відносини на якісно новий рівень. Нинішній візит Президента (Естонії — ред.) — яскраве тому підтвердження. Ще раз дякую за ваш дуже важливий візит”, - зазначив Президент України.

Читайте також: Прем’єри України й Нідерландів домовилися організувати бізнес-місії для інвесторів

Як повідомляв Укрінформ у Києві розпочалася зустріч президентів України та Естонії Володимира Зеленського і Алара Каріса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-