Зеленський закликає інвесторів в Україну: Якщо боїтесь, відкрийте нам дешеві гроші

Зеленський закликає інвесторів в Україну: Якщо боїтесь, відкрийте нам дешеві гроші

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський закликає іноземних інвесторів вкладати гроші в українську економіку.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив на Мюнхенській безпековій конференції, відповідаючи на питання, як використовуються дані розвідки, аби відбити бажання Путіна атакувати, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я повинен отримати інформацію, зрозуміти, що буде після моєї реакції, зрозуміти, що буде після цього з нашими людьми, зрозуміти, що буде після того, як ці люди можуть знімати гроші з депозитів, може початись паніка. Сьогодні у нас інформаційна війна, гібридна війна, тому українці не здаються. Ми хочемо жити щоденно і захищати свою державу. Хочете нам допомогти? Є багато прикладів», - наголосив Зеленський.

Він закликав міжнародну спільноту посилювати українську армію, інвестувати в українську економіку. «Якщо боїтесь, відкрийте нам дешеві гроші», - закликав Зеленський.

Читайте також: Президент переконаний, що за його відсутності Україна в надійних руках військових і громадян

Також Президент заявив, що Україна вдячна міжнародним партнерам, які допомагають отримувати розвіддані, однак українська розвідка більш глибоко обізнана, що відбувається вздовж українських кордонів.

«Мені складно сказати, як використовують свої дані розвідки Сполучені Штати, напевне, роблять це професійно, це їх розвідка і їх вибір. Я вдячний за ту роботу, яку проводять разом наші розвідки, але, тим не менше, я довіряю моїй розвідці, я довіряю українцям, які знаходяться на нашій території, які розуміють, що вздовж кордонів відбувається, які мають перехоплення різного характеру і розуміють ті чи інші ризики», - наголосив Зеленський.

Він запевнив, що українська влада реально оцінює безпекову ситуацію, однак не може постійно жити в очікуванні найгіршого.

Читайте також: Україна прагне отримати дипломатичні гарантії безпеки – Зеленський

«Я багато разів говорив: ніхто не живе в рожевих окулярах, всі розуміють, що може початися завтра. Але розумієте, лягати, вибачте за порівняння, в гроби і чекати військових (нападів – ред.) українці не будуть. Ми ні на кого наступати не будемо, але готові до всього», - наголосив глава держави.

Зеленський відзначив, що спокійно реагує на ту чи іншу інформацію, оцінює її та аналізує, як сприйме її суспільство.

Читайте також: Не знаю, що хоче президент РФ: Зеленський запропонував Путіну зустрітись

Як повідомляв Укрінформ, у Мюнхені проходить конференція з безпеки, яка є одним із ключових аналітичних форумів для обговорення загроз та викликів, що постають перед континентом у цій сфері. Однією з ключових тем для обговорення цього року є військове нарощування Росії вздовж кордонів України та наслідки цих дій для всієї системи європейської та євроатлантичної безпеки.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-