Новий аеродром аеропорту в Дніпрі будуватиме турецька компанія

Новий аеродром аеропорту в Дніпрі будуватиме турецька компанія

Укрінформ
Турецька компанія Onur Construction International виграла тендер на будівництво нового аеродрому в міжнародному аеропорті Дніпра. 

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сайт Prozorro.

«Відповідає кваліфікаційним критеріям, встановленим в тендерній документації. Відсутні підстави для відмови, установлені ст. 17 Закону України «Про публічні закупівлі», - зазначено у протоколі.

Очікувана вартість проєкту - понад 5,7 млрд грн. Турецька компанія Onur Construction International запропонувала виконати роботи за 5,64 млрд грн.

Читайте також: Вінниччина отримала перший транш на реконструкцію аеропорту

Крім неї, у тендері брало участь ТОВ «Ростдорстрой». Ця компанія запропонувала за виконання робіт 5,649 млрд грн.

За умовами тендеру, підрядник має побудувати понад 3 км злітно-посадкової смуги та необхідну злітно-посадкову інфраструктуру.

Як повідомляв Укрінформ, турецька компанія Onur ремонтувала ділянку дороги міжнародного значення М-12 у Тернопільській області, здійснювала ремонт 31 км дороги від Самбора до Борислава на Львівщині та дороги Р-11 на Полтавщині.

У березні 2021 року у міжнародному аеропорту в Дніпрі розпочалося будівництво першої черги нового аеродромного комплексу.

Читайте також: Аеропорт «Ужгород» прийняв перший рейс зі Словаччини

На будівництво нового аеродрому в Дніпрі у держбюджеті на цей рік передбачено 1,4 млрд грн. На об’єкті планується побудувати злітно-посадкову смугу завдовжки 3,2 км, оснащену сучасними системами навігації, метеорологічним і світлосигнальним обладнанням. Будівництво триватиме близько 3 років.

Фото: mtu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-