ЧАЕС із 25 березня виходить у режим простою через карантин

ЧАЕС із 25 березня виходить у режим простою через карантин

Укрінформ
Із 25 березня Державне спеціалізоване підприємство "Чорнобильська АЕС" переходить на особливий режим - простою, у зв'язку із запровадженням обмежувальних протиепідемічних заходів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті ЧАЕС

"Для нерозповсюдження коронавірусу адміністрація ЧАЕС прийняла рішення з 25 березня перевести персонал станції на особливий режим роботи на підставі наказу від 24 березня 2021 року № 376 «Про введення простою на підприємстві»", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, щонайменше до 4 квітня 2021 року на робочих місцях залишиться лише оперативний персонал, який забезпечує ядерну та радіаційну безпеку об'єкта. Також до роботи можуть бути залучені працівники, участь яких у виробничому процесі станції в той чи інший момент під час простою буде конче необхідною. Для зв'язку з Чорнобильською АЕС на цей період використовуватиметься електронна адреса.

Станом на 23 березня троє працівників ЧАЕС є контактними з особами, у яких виявлено позитивний результат тесту на коронавірус.

Читайте також: На об’єкт «Укриття» і зняття з експлуатації ЧАЕС цьогоріч виділили 1,4 мільярда

За весь час епідемії серед персоналу ДСП ЧАЕС зафіксовано 344 випадки захворювання на COVID-19. Із них 318 осіб виписано з одужанням; 24 особи знаходяться на амбулаторному лікуванні; 1 особа перебуває на стаціонарному лікуванні у ковідному відділенні Славутицької міської лікарні, у стані середньої тяжкості; 1 особа померла.

Як повідомляв Укрінформ, на 24 березня, за даними МОЗ, у червоній карантинній зоні перебувають Київ, Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Київська, Львівська, Одеська, Сумська та Чернівецька області. Рівень госпіталізацій перевищено в Києві та 16 регіонах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-