Японська Epson розширить співпрацю з корпоративними клієнтами в Україні

Японська Epson розширить співпрацю з корпоративними клієнтами в Україні

Укрінформ
Японська компанія Epson Europe B.V. розглядає український ринок як фокусний в плані досліджень і розуміння потреб корпоративних замовників в сегменті друку.

Про це Укрінформ повідомили в прес-службі Epson.

«Ринок України залишається фокусним для Epson в плані досліджень і розуміння потреб корпоративних замовників в сегменті друку. Для випуску нових економічних і продуктивних продуктів в SMB і великому бізнесі ми спираємося на успішно реалізовані проекти по впровадженню економічного паперового документообігу в сегментах освіти, медицини, промисловості, роздрібної торгівлі в Україні. Корпоративні замовники високо цінують персоналізований підхід компанії в розробці струменевих принтерів та МФУ, і, як наслідок цього, збільшується довіра до рішень на основі струменевої технології», - зазначила старший менеджер представництва "Epson Europe B.V." в Україні Олександра Ткаченко.

Пріоритетність українського ринку в Epson пояснюють запитами українського споживача на економічні друковані рішення.

Читайте також: Укрзалізниця цьогоріч відкрила для комерційних операцій 111 станцій – Кравцов

Так, в поточному році компанія Epson продала в світі 30 млн пристроїв серії «Фабрика друку Epson». Продажі цієї серії почалися з українського ринку.

"Epson першою запропонувала економічне рішення без картриджів за запитом саме українського користувача. І саме ця серія сьогодні найбільш затребувана серед усіх струменевих пристроїв в портфелі бренду", - зазначили в Epson.

Як відомо, компанія Epson здійснює діяльність на території України з 19 липня 2005 року.

За даними незалежного аналітичного агентства IDC Research, японська компанія Epson утримує лідируючі позиції на українському ринку струменевого друку вже 5 років поспіль, а у 2018 році частка компанії на ринку струменевих пристроїв склала 63% і 45% в грошовому та кількісному вираженні, відповідно. Список продукції, що постачається в Україну, включає принтери, багатофункціональні пристрої друку, витратні матеріали до них, планшетні і потокові сканери, мультимедійні проектори, документ-камери і окуляри доповненої реальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-