"Антонов" отримав тимчасового керівника

Укрінформ
Державний концерн "Укроборонпром" тимчасово призначив Олександра Донця новим президентом Державного підприємства "Антонов" через стан здоров'я попереднього керівника.

Про це Укрінформу повідомила прес-служба ДП "Антонов".

"Згідно з Наказом ДК "Укроборонпром" від 21 травня 2018 року, 22 травня 2018 року до тимчасового виконання обов'язків президента ДП "Антонов" став Донець Олександр Дмитрович на період тимчасової непрацездатності Кривоконя Олександра Григоровича", - йдеться у повідомленні.

Олександр Донець має вищу освіту авіаційного напрямку. В 1988 році закінчив Київський інститут інженерів цивільної авіації (нині - Національний авіаційний університет) за спеціальністю "Технічна експлуатація літальних апаратів". Свою трудову діяльність розпочав на ДП "Антонов" на посаді інженера з експлуатації. Пройшов шлях до головного інженера льотно-випробувальної та доводочної бази підприємства. В період з червня 2007 року по жовтень 2008 року очолював роботу Київського авіаційного заводу "Авіант". В 2014 році - генеральний директор Державного авіаційного підприємства "Україна". З вересня 2015 року по листопад 2016 року - директор авіакомпанії, помічник директора ДП обслуговування повітряного руху України "Украерорух". З грудня 2016 року - віце-президент з виробництва ДП "Антонов".

Читайте також: Україна та Туреччина спільно побудують військово-транспортний Ан-188

У прес-службі ДП "Антонов" журналісту Укрінформу уточнили, що Олександр Кривоконь тимчасово не може виконувати обов'язки керівника підприємства через проблеми зі здоров'ям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-