В Україну щомісяця постачатиметься більш як 5 тис. тонн туркменського дизпалива

В Україну щомісяця постачатиметься більш як 5 тис. тонн туркменського дизпалива

Укрінформ
Компанія «Оранж Ойл» поставила першу партію дизпалива туркменського виробництва в порт Очаків Миколаївської області. Всього планується імпорт 5-7 тис. т. ресурсу щомісяця в період роботи Волго-Донського судноплавного каналу.

Про це пише OilNews.

«У понеділок, 24 квітня, здійснено постачання першої партії ресурсу (близько 2 500 т) в порт Очаків (Миколаївська обл.). Паливо завозиться безпосередньо з НПЗ Туркменбаши по Волгодону і через Азовське море в українські порти», - повідомляє ЗМІ.

За словами директора компанії «Оранж Ойл» Романа Рум’янцева, це перша поставка у рамках річної програми імпорту туркменського ДП в Україну. 

«Ми постачатимемо близько 5 тис. т ДП весь період навігації Волгодону - до листопада. Паливо перевалюватиметься в портах Очакова, Ізмаїла, Херсона, Миколаєва. Також плануємо піднімати його до Дніпра», - розповів Рум'янцев.

Ресурс реалізовуватиметься автомобільними партіями в південних регіонах. На 24 квітня його ціна встановлена на рівні 19 грн за літр.

«Оранж Ойл» - оператор оптового ринку нафтопродуктів. Спеціалізується на постачанні палива водним транспортом у малі порти Одеської, Миколаївської, Херсонської областей та в місто Дніпро. За даними «Консалтингової групи «А-95», у 2016 році компанія поставила в українські порти 30 тис. т ДП і 5,1 тис. т бензинів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-