СКУ підтримав українську енергосистему під час проходження зимового сезону

СКУ підтримав українську енергосистему під час проходження зимового сезону

Фото
Укрінформ
Світовий конгрес українців (СКУ) у рамках своєї ініціативи #EnergizeUkraine підтримав українську енергосистему під час проходження зимового сезону – завдяки донорам з Північної Америки в Україну доставили спецобладнання вартістю майже 368 тис. 240 дол.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці СКУ.

Зауважується, що цей внесок допоможе нашим партнерам з НЕК «Укренерго», підтримувати стабільну роботу української енергосистеми, яка майже на 50% була зруйнована внаслідок ударів Росії по критичній інфраструктурі. Через такі масштабні руйнування енергосистема України потребує специфічного енергетичного обладнання, яке відповідає конкретним критеріям сумісності.

«Дякуємо нашим донорам. Ваша допомога надзвичайно цінна у такі важкі часи. Адже електроенергія – це запорука стабільної роботи шкіл, лікарень та інших цивільних установ. Кожен ваш внесок, це інвестиція у перемогу України», – подякували в СКУ.

Нагадаємо, 2023 року президент Світового конгресу українців Пало Ґрод представив ініціативу СКУ Energize Ukraine в Канаді на 29-й щорічній Конференції з питань енергетичної безпеки: ціна, темп та політика, яку проводить Товариство незалежних виробників електроенергії Альберти (IPPSA). 

Фото: Світовий конгрес українців / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-