Президент СКУ виступить на конференції Rebuild Ukraine в Торонто

Президент СКУ виступить на конференції Rebuild Ukraine в Торонто

Укрінформ
Президент Світового конгресу українців (СКУ) Павло Ґрод виступить на конференції Rebuild Ukraine Business Conference 2023, яка відбудеться 21-22 листопада 2023 року в Торонто (Канада) з метою обговорення процесу відбудови України після наслідків розпочатої Росією війни.

Як передає Укрінформ, про це СКУ повідомив на своєму сайті.

Зауважується, що на конференції представлять інвестиційні проєкти, спрямовані на відновлення та модернізацію України у сферах сільського господарства, будівництва/інфраструктури, енергетики та охорони здоров’я. Крім того, будуть висвітлені інструменти, які пропонують IFC, ЄБРР та EDC для підтримки канадських компаній, зацікавлених в інвестуванні в Україну, а також історії успіху канадського бізнесу, що працює в Україні.

Президент СКУ долучиться до енергетичної панелі конференції. Зокрема, Павло Ґрод представить проєкт «Energize Ukraine» Світового конгресу українців. У рамках ініціативи СКУ збирає обладнання та передає його для відбудови пошкодженої енергосистеми України. Друга складова цього проєкту – фінансування побудови в Україні мікромереж. 

Як експерти до конференції також долучаться міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін, заступник міністра цифрової трансформації з питань розвитку IT-сфери Олександр Борняков, виконавчий директор урядового офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest Сергій Цівкач, надзвичайний і повноважний посол Канади в Україні Наталка Цмоць, надзвичайний і повноважний посол України в Канаді Юлія Ковалів, президент і головний виконавчий директор Канадської ділової ради Голді Хайдер, а також віцепрезидент Export Development Canada Тодд Вінтергальт.

Захід організовано Посольством України в Канаді у співпраці з Посольством Канади в України, Канадсько-українською торговою палатою, Business Council of Canada, UkraineInvest, CEO Club Ukraine та іншими урядовими структурами. СКУ традиційно підтримує проведення конференції. 

Нагадаємо, Президент Світового конгресу українців Павло Ґрод узяв участь у Конференції з питань відновлення України, що проходила в червні 2023 року у столиці Великої Британії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-