У Латвії провели вебінар для українських жінок на тему підприємництва

У Латвії провели вебінар для українських жінок на тему підприємництва

Укрінформ
У Латвії 27 липня відбувся вебінар «Жінки у підприємництві», у якому взяв участь посол України Анатолій Куцевол.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Латвії.

У дописі йдеться, що зазначений захід організовано для українських жінок – підприємців, які в умовах повномасштабного російського вторгнення в Україну продовжують працювати, сплачуючи податки до державного бюджету України, а також для українських жінок, які отримали статус тимчасового захисту в Латвії та які потребують можливостей для самореалізації та підтримки у започаткуванні власних бізнес-проєктів.

Вебінар був організований в рамках проєкту «Підтримка інтеграції України до єдиного ринку ЄС з використанням Латвії як «точки входу» (друга фаза) за участі Торгово-промислової палати Латвії, Торгово-промислової палати Україні та за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Латвії.

З латвійської сторони в заході взяли участь представники МЗС Латвії, Торгово-промислової палати Латвії, а також представники латвійських ділових кіл.

У своєму зверненні до учасників заходу посол України Анатолій Куцевол подякував латвійській стороні за організацію вебінару та підкреслив важливість забезпечення додаткових можливостей для жінок у розвитку підприємництва.

Також пан посол закликав представників українських та латвійських ділових кіл долучатися до ініціатив щодо розвитку підприємницької діяльності в Україні, які спрямовані на зміцнення підприємницького потенціалу українських жінок і надання їм додаткових можливостей у розвитку власних бізнес-ідей.

Нагадаємо, у Ризі відкрили філіал організації «Tavi Draugi» – студії «Творчі зустрічі» – для проведення українцями культурно-освітніх заходів.

Фото: Посольство України в Латвії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-