У Ризі для українців відкрили творчу студію

У Ризі для українців відкрили творчу студію

Фото
Укрінформ
У Ризі відбулося відкриття філіалу організації «Tavi Draugi» – студії «Творчі зустрічі» – для проведення українцями культурно-освітніх заходів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Латвії.

У церемонії відкриття узяли участь Посол України Анатолій Куцевол, мер Риги Мартіньш Стакіс, директор Центру підтримки українців в Ризі Петеріс Грубе, латвійський музикант Андрій Осокін, а також латвійці й українці, які були залучені до створення творчої майстерні.

 Мартіньш Стакіс
Мартіньш Стакіс

Як зазначив керівник організації «Tavi Draugi» Улвіс Новікс, концепцією освітньо-культурного центру є надання соціально-психологічної підтримки українцям, які постраждали внаслідок російської агресії.

За його словами, у цьому центрі та дорослі, і діти зможуть обрати для себе участь в різноманітних творчих проєктах, вивчення латиської мови, а також розпочати власні проєкти, тим самим відволіктися від пережитих жахів російської війни проти України.

Анатолій Куцевол
Анатолій Куцевол

Анатолій Куцевол у своїй промові висловив вдячність латвійській владі та неурядовим організаціям, зокрема організації «Tavi Draugi» за надання суттєвої підтримки українцям в Латвії.

Студія «Творчі зустрічі» розташована за адресою: м.Рига, вул. Амату 4, 6-й поверх.

Нагадаємо, у рамках щорічного Осокінського фестивалю у Ризі відбувся концерт на підтримку України.

Фото: Rīgas dome, Посольство України в Латвії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-