Делегація Світового конгресу українців зустрілася з очільником ГУР і міністром оборони

Делегація Світового конгресу українців зустрілася з очільником ГУР і міністром оборони

Укрінформ
Делегація Світового конгресу українців (СКУ) зустрілася з начальником Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирилом Будановим і міністром оборони Олексієм Резніковим.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці СКУ.

Разом з Будановим представники діаспори обговорили питання, як ініціатива СКУ @UWU може бути корисною захисникам України та розвідникам зокрема.

«Наша зустріч з начальником Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирилом Будановим була оптимістичною, відображала високий моральний дух бойових сил України та посилювала нашу впевненість у перемозі України над Росією, найбільшою загрозою свободі та демократії у світі», – підсумував віцепрезидент СКУ, президент Українського конгресового комітету Америки Андрій Футей.

Водночас під час зустрічі делегації СКУ з Міністром оборони України Олексієм Резніковим, зокрема, йшлося про: поточні потреби захисників України, співпрацю зі світовим українством і спільні кроки на шляху України до НАТО.

«Ми розпочали свою роботу над тим, щоб Україна приєдналася до НАТО на саміті лідерів у Вашингтоні у квітні», – повідомив президент СКУ Павло Ґрод.

СКУ подякував пану Олексію Резнікову за надзвичайно плідну та важливу зустріч.

Нагадаємо, із керівництвом Світового конгресу українців зустрівся міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко.

Сторони домовлялися про спільні дії в напрямку боротьби з російською пропагандою, посилення наших діаспор, повернення українців додому, в збереженні культурної спадщини та памʼяті, та участь СКУ у створенні експозиції в Музеї Голодомору.

Фото: СКУ / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-