Представники української громади відвідали показ фільму «Superpower» в Аргентині

Представники української громади відвідали показ фільму «Superpower» в Аргентині

Фото
Укрінформ
Представники української громади в Аргентині, місцевої влади, дипломатичних і журналістських кіл відвідали прем’єру документального фільму американського актора Шона Пенна та режисера Аарона Кауфмана «Superpower», яка відбулася в Культурному центрі Сан Мартін м. Буенос-Айрес.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Аргентинській Республіці.

Показ був організований неурядовою організацією Humanity for Freedom у рамках 3-денного глобального проєкту «72 Hours for Freedom», за підтримки Посольства України й Уряду Буенос-Айреса.

До учасників звернувся Посол України Юрій Клименко, відзначивши героїчну боротьбу українського народу за свою свободу та територіальну цілісність під проводом президента України Володимира Зеленського.

Посол, серед іншого, закликав світову спільноту, зокрема Аргентину, якнайшвидше долучитися до реалізації окремих пунктів Формули миру, запропонованої українським лідером.

Секретар зі стратегічних питань Уряду м. Буенос-Айрес Мартін Редрадо, зі свого боку, рішуче засудив неспровоковану збройну агресію РФ, зокрема підрив дамби Каховської гідроелектростанції, та висловив захоплення спротивом українців російському вторгненню.

Посольство подякувало авторам цієї стрічки за чесну та цікаву розповідь про жахіття російської війни, лідерство й відданість українського керманича, стійкість, незламність та єдність українського народу, а також за чіткий сигнал про потребу у зміцненні солідарності й подальшої підтримки нашої держави.

Як повідомляв Укрінформ, у квітні в рамках 47-го Міжнародного книжкового ярмарку в Буенос-Айресі було проведено День України.

Фото: Посольство України в Аргентині / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-