Українці у понад 150 містах світу підтримали кампанію СКУ до річниці вторгнення росії

Українці у понад 150 містах світу підтримали кампанію СКУ до річниці вторгнення росії

Укрінформ
До глобальної кампанії Світового конгресу українців (СКУ) «365 днів стійкості» до річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну долучилися понад 150 міст у всьому світі.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

За повідомленням, світове українство проведе масові мирні демонстрації, марші солідарності та молитовні заходи до 24 лютого 2023 року – року повномасштабного вторгнення росії в Україну в ході війни, що триває вже 9 років.

Так, акції заплановані у містах таких країн: Канада, Австралія, США, Велика Британія, Норвегія, Швеція, Італія, Грузія, Німеччина, Угорщина, Франція, Естонія, Іспанія, Польща, Словаччина, Хорватія, Латвія, Ірландія, Мальта, Кіпр, Португалія, Македонія, Люксембург, Словенія, Йорданія, Японія, Сербія, Фінляндія, Азербайджан, Вірменія, Чорногорія, Нідерланди, ПАР, Туреччина, Бразилія, Аргентина, Бельгія, Ліван.

Тож СКУ закликав українців і друзів України по всьому світу продемонструвати 24 лютого свою силу, силу народу та єдність.

«Ми повинні показати всьому світу, що ніхто не має права нападати на незалежну країну, вбивати невинних мирних жителів та руйнувати життя людей. Ми повинні показати всьому світу, що ми стоїмо на стороні добра в історії людства, і що за підтримки світу ми переможемо. Виходьте на вулиці своїх міст, беріть з собою друзів, рідних та знайомих. Україна переможе, бо ми з нею стоїмо плече до плеча. Продовжуємо боротьбу, і ми поборемо!», – йдеться на фейсбук-сторінці СКУ.

Інформація про заплановані події доступна за посиланнями: українською мовою, англійською мовою.

Нагадаємо, Світовий конгрес українців оголосив про проведення кампанії СКУ до 365 днів повномасштабного вторгнення росії на початку лютого 2023 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-